Early bird kedvezmény

“Aki 2017.03.30. előtt jelzi, hogy legalább 2 alkotását szeretné nálunk értékesíteni, annak az első eladása után nem számítunk fel jutalékot.”

Aki a megjelölt dátum (2017.03.30.) előtt jelzi, hogy legalább 2 db alkotását szeretné nálunk értékesíteni, és létrejön a galéria/ Szolgáltató és az alkotó/Eladó között a megállapodás, akkor érvényesíthető a kedvezmény.

A 2017.03.30- as dátumot követően lehet ettől függetlenül az Alkotónak bármennyi  eladásra feltöltött alkotása, él a kedvezmény az első eladásig.

Egy példán szemléltetve. Valaki jelzi 2017.03.30. előtt, hogy 2 képet szeretne értékesíteni . Bekerülnek a képei a galéria kínálatába. Majd áprilisban további 4 képét is feltölti hozzánk. (Így összesen 6 alkotása szerepel a kínálatban). Teljesen mindegy melyik alkotását mikor töltötte fel, az első eladás utáni kedvezmény a feltöltött képek számától függetlenül él. Tehát ha májusban lesz az első eladása ( és addig 10 képe lesz feltöltve), akkor a májusi első értékesítéséből él a kedvezmény, az eladott alkotás feltöltési dátumától függetlenül- hiszen lehet hogy pont az utoljára feltöltött alkotását veszik meg először.

Comments are closed.

WordPress.com.

Up ↑