ALKOTÁS ADATLAPJA

Az Alkotásaid feltöltéséhez szükséges információkat az alábbi űrlap segítségével tudod beküldeni.
Az egyes sorok kitöltéséhez kiegészítő információkat találsz tájékoztatásul.
A kötelezően kitöltendő mezők *al jelöltek, a többi tartalom opcionálisan megadható.

""
1
Az Alkotás azonosító számaAz általunk küldött válasz email tartalmazza- párosítva az eredetileg küldött fotók megnevezéseivel. Galériánkkal való kapcsolattartásra, információcserére innentől ezt szükséges használni az alkotással kapcsolatosan.
MéretAz alkotás pontos mérete cm-ben, amennyiben keretben található a keret nélküli mérete
Eladási árBruttó eladási ár (amelyhez maximum a szállítási költség kerülhet pluszban felszámításra)
Származási helyOrszág vagy ország/város is megadható.
Részletes leírás az alkotásrólRészletes leírás az alkotásról Ennek a paraméternek a kitöltésénél azt kell elsősorban szem előtt tartani, hogy az esetleges vásárlónak „csak” egy fényképe és egy leírása lesz az alkotásról. Minél részletesebb ez, annál figyelemfelkeltőbb a számára. Szükséges megadni első sorban az anyagok és technikák leírását. Pl. egy festménynél olaj vásznon. Amennyiben speciális anyaggal vagy kombinációkkal készült érdemes részletesen leírni. Ha keret tartozik hozzá(vagy a fotón szerepel), akkor itt kell feltüntetni, hogy kerettel vagy van e lehetőség anélkül megvenni. A keretnek a mérete (pl. 5 cm széles, anyaga/színe, illetve ha van típusmegnevezése akkor azt is érdemes beleírni. Aki koncepció szerint konkrét mondandóval készítette az alkotását és el szeretné mesélni azt, azt itt teheti meg. ( ezzel is növelve az érdeklődést az alkotása iránt). Minél részletesebb és pontosabb egy leírás, annál valószínűbb hogy az érdeklődőben nagyobb lesz a bizalom egy esetleges vásárlási szándék esetén.
0 / 1500
Az alkotás címe
Készítés éve
Egyéb megjegyzés, kiegészítésAmennyiben az alkotással kapcsolatosan van felénk észrevétel, vagy olyan információ, amit nem kértünk, de az Alkotó szeretné megadni.
0 / 500
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder