ELADÓI ADATLAP

Az Alkotásaid feltöltéséhez szükséges információkat az alábbi űrlap segítségével tudod beküldeni.
Az egyes sorok kitöltéséhez kiegészítő információkat találsz tájékoztatásul.
A kötelezően kitöltendő mezők *al jelöltek, a többi tartalom opcionálisan megadható.

""
1
Eladó teljes neveAz információ nem jelenik meg sehol. A Galéria és az Eladó között létrejövő szerződés miatt szükséges megadni.
Eladó teljes címeAz információ nem jelenik meg sehol. A Galéria és az Eladó között létrejövő szerződés miatt szükséges megadni.
Eladó telefonszámaPl: 30-903-01-02. Az információ nem jelenik meg sehol. A Galéria és az Eladó között létrejövő szerződés miatt szükséges megadni.
Az alkotásokhoz kapcsolódó fizetési lehetőségekMilyen fizetési módokat fogad el a vásárlótól az Eladó. Több lehetőség is kiválasztható.
Az alkotásokhoz kapcsolódó szállítási lehetőségekMilyen szállítási módot kérhet a vásárló? Természetes ajánlattételnél ez egyeztetésre kerül, de szükséges előre megadni. Több lehetőség is kiválasztható.
Az alkotásokhoz kapcsolódó szállítási lehetőségek költségeiAz előző sorban megadott szállítási módok mindegyikre külön-külön meg kell jelölni értelemszerűen. A díjak tetszőlegesen megadhatóak. Javasoljuk azonban, hogy a Posta és a megjelölt futárszolgálat aktuális díjszabása legyen a megadva, szállítási helytől függően. Természetesen ettől el lehet térni, de talán ez a megfogalmazás a legaktualizálhatóbb egy-egy vásárlási szándék jelzésénél. Személyes átvételnél megadható pl. hogy X településen díjmentes. Illetve teljes szállítási költségnél is megjelölhető, hogy díjmentes mert pl. az ár tartalmazza.
0 / 500
Országok vagy kontinensek ahova nem vállal szállítást az AlkotóAmennyiben van olyan ország vagy kontinens ahova nem szeretne értékesíteni az Eladó, itt szükséges megadni.
0 / 500
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder