Alkotók

HADARTIMI

no image added yet.

Hadar Tímea vagyok, a Munkács melletti Csongor községben születtem Kárpátalján. Szeretetem a rajz, a festészet és egyéb kézműves alkotómunka iránt a Munkácsi Tanítóképzőben mutatkozott meg komolyabban. 1995 óta tanítok rajzot, eleinte képesítés nélkül. 2007-ben végeztem a Kárpátmelléki Nemzeti Egyetemen képzőművészet szakon. 2015 februárjában családommal Magyarországra települtem, azóta élek Gyömrőn. 2015 és 2018 között egy Pest melletti alapfokú művészeti iskolában tanítottam festészetet és grafikát. 2018 júliusban alkalmazott grafikusi képesítést szereztem. Élvezem a számítógép adta kreatív lehetőségeket felfedezni.
A New World in Art alkotói közösség tagjaként több csoportos és néhány egyéni kiállításon szerepeltem már.
Az impresszionizmus iránti csodálatom a festészetemben is megmutatkozik: szeretem érzékeltetni a hangulatot, az érzést, ami a témához köt…. még ha néha nem is a megszokott módon használom színeket. Leginkább élményeimet festem meg: újonnan felfedezett tájakat, amelyek előtt alkotásaimmal hódolok.
Fő célom, hogy képeim éljenek, és magukban hordozzák érzéseimet. Aki nyitott szívvel tekint rájuk, engem lát meg bennük. Ismerjek meg!

Galériánkban megjelent alkotásai:

Print Friendly, PDF & Email