Alkotók

LYCOS

Írta 2018-01-31 február 27th, 2018 Nincs hozzászólás

2011 nyarán tettem sikeres államvizsgát a szombathelyi Nyugat-Magyarországi Egyetem képi ábrázolás szakán, festő szakirányon.
Tanáraim Tóth Csaba, Mészáros Szabolcs és Torjai Valter voltak, az Ő szemléletük hatott rám a legerősebben – nemcsak iskolai éveim alatt – hanem azok elteltével is.

A számomra legközelebb álló képzőművészeti kifejezés a festészet, ezen belül is az olaj és az akvarell technikák, a hozzám legközelebb álló stílusirányzat pedig a realizmus és annak különböző ágazatai.

Munkásságommal a látványelvű ábrázolást áll szándékomban képviselni, fontos szerepet játszik nálam a valóság hiteles megörökítésére való törekvés. Többnyire a minket körülvevő hétköznapi tárgyakat, pillanatokat, embereket jelenítem meg a munkáimon, és emellett talán a vidéki származásom miatt közel állnak hozzám a különböző természetábrázolások és tájképek, valamint az egyre inkább globalizálódó világban a pusztaromantika megörökítése, így dokumentálva környezetem letűnőfélben lévő tájait, házait és embereit.

Galériánkban megjelent alkotásai:

Print Friendly, PDF & Email