Extra

SHOP ART online// SELL ART online

Művészet-fogyasztás a weben

A világ legnagyobb múzeumai kínálnak virtuális betekintést gyűjteményeikbe, online galériák alakultak, aukciós házak az interneten folytatnak értékesítői tevékenységet. Az online világ piaci mozgásai a művészet interkontinentalitásának felerősödését eredményezik, az egyes műtárgyak globális közönséghez juthatnak el mindössze pár kattintással.

Műtárgyvásárlás és -értékesítés  interneten?

Hétköznapjainkat képek övezik. Manapság műalkotások fényképes reprodukciói alapján döntünk arról is, hogy tetszés-nemtetszés fűz-e az adott műhöz, vagy, hogy megvásárlásra érdemesnek tartjuk-e azt. A műtárgy értékesítés progresszív felületei az online galériák, melyek hiteles válaszként szolgálnak mai, rohanó világunkra, és hatékonyan bonyolítanak le adásvételeket.

CIRAADA – hogyan vegyünk-értékesítsünk online?

A CIRAADA galéria-art shop online kapcsolatteremtő és -tartó platformként szolgál mind az alkotók, mind pedig a művészet iránt érdeklődők számára, összeköttetést kínálva a két közeg között.

Műtárgyat pár gyors lépésben, egy űrlap kitöltésével tudunk ezen az oldalon eladásra kínálni, de vásárlási szándékunkat is könnyen jelezhetjük egy alkotás kiválasztása után az Ajánlatot teszek gombbal. Legfelül, a jobb sarok legszélső ikonjára kattintva a menüpontok, és velük együtt minden szükséges információ világosan elénk tárul ahhoz, hogy megkezdhessük a kapcsolatfelvételt a galériával. A műtárgyak között való böngészést könnyítik a fejléc szekcióban elkülönített, árral ellátott műtárgycsoportjai, melyek lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb művet, vagy, hogy a legalkalmasabb helyen szerepeltessük az eladni kívánt műtárgyat.

Alkotások beküldéséhez részletes információ és űrlap IDE kattintva elérhető, az értékesítésről ITT, míg a műtárgyvásárlásról ITT, a Gy.I.K.-ban olvashatsz bővebben.

Imre Hanna

Print Friendly, PDF & Email